Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμις Σοφός
[News247]: Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμις Σοφός

[News247]: Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμις Σοφός

Σε θέση συμβούλου τοποθετείται ο Θέμις Σοφός. Ποιοί άλλοι δικηγόροι αναλαμβάνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Το ρόλο συμβούλου αναλαμβάνει στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Θέμις Σοφός, ο οποίος αν κα κατήλθε στις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος, δεν κατάφερε να προχωρήσει στο δεύτερο γύρο. Η νίκη του Δημήτρη Βερβεσού σήμανε και το τέλος των εκλογών, ολοκληρώνοντας έτσι και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Θέμις Σοφός ήδη από τον πρώτο γύρο έδειξε τη δυναμική του, αφού κατόρθωσε να φτάσει στην πέμπτη θέση, με 7,86%. Συνολικά 850 συνάδελφοί του έσπευσαν να τον ψηφίσουν για να λάβει τη θέση του υποψήφιου προέδρου. Αντίστοιχα, η παράταξή του “Εργατικοί” έλαβε 741 ψήφους, που ισοδυναμούν με το ποσοστό του 6,70%, λαμβάνοντας δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, μία εκ των οποίων καλύφθηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Για ικανοποιητική προσπάθεια κάνουν λόγο δικηγόροι, που ασχολούνται με τα κοινά. Αν και ο Θέμις Σοφός θεωρήθηκε από αρκετούς ως φαβορί ανάμεσα στους “γαλάζιους” υποψηφίους, μαζί με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο -που πέρασε στο δεύτερο γύρο- και τον Φώτη Κωτσή, που εκλέχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!