Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο βιαστών και ληστών στο Περιστέρι
[News247]: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο βιαστών και ληστών στο Περιστέρι

[News247]: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο βιαστών και ληστών στο Περιστέρι

Οι δράστες εισήλθαν στην οικία δύο γυναικών τις ακινητοποίησαν, τις φίμωσαν και τις κράτησαν έτσι επί τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να τους πουν, που έκρυβαν τις οικονομίες τους. Δεν περιορίστηκαν σ’ αυτά και βίασαν την μία εξ αυτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Αλβανών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν στις 11 Μαρτίου 2017 σε περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία (που συνελήφθη πρόσφατα στην Ελλάδα)

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία, (που κρατείται σε φυλακές της Αλβανίας για άλλα αδικήματα)

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο δραστών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!