Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Στενά περιθώρια για τις διοικήσεις των τραπεζών
[News247]: Στενά περιθώρια για τις διοικήσεις των τραπεζών

[News247]: Στενά περιθώρια για τις διοικήσεις των τραπεζών

Στενεύουν εκ των πραγμάτων τα χρονικά περιθώρια για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες και συγκεκριμένα στις δυο συστημικές, Εθνική και Πειραιώς. Αντίστοιχα, εκκρεμεί η στελέχωση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας , όσον αφορά καίριες θέσεις (διευθύνοντος συμβούλου και Εκτελεστκής Επιτροπής).

Η αντικατάσταση των σημερινών ανώτατων τραπεζικών στελεχών με άτομα που θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου Νόμου είναι στα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης και η μέχρι σήμερα όποια καθυστέρηση σημειώθηκε επί του θέματος, δεν έλαβε της προσοχής των ξένων που τελικά ενέκριναν μόλις την υποδόση της δόσης…. Όλα σχετικά…..

Σε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής, διάφορα ονόματα κυκλοφόρησαν εν είδει “μνηστήρων”. Τόσο για τη θέση της πρόεδρου στην Εθνική Τράπεζα, κυρίας Λούκα Κατσέλη, όσο και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Τράπεζα Πειραιώς, που προσωρινά κατέχει, ένα από τα ” φαβορί” των προτεινόμενων, ο κ. Γ. Πουλόπουλος, παλιό στέλεχος της Τράπεζας.

Η ονοματολογία συμπεριέλαβε γνωστά και έμπειρα στελέχη του κλάδου, παλαίμαχους τραπεζίτες και φιλόδοξους ανερχόμενους τραπεζικούς. Αν εξαιρέσουμε δυο με τρία ονόματα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει σε κύκλους τους ότι ενδιαφέρθηκαν για κάποια θέση ( κυρίως για τη θέση προέδρου στην Εθνική), τα άλλα θεωρητικώς υποψήφια άτομα, ουδέποτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!