Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Σοβαρά τα προβλήματα από την κακοκαιρία σ’ όλη την χώρα
[News247]: Σοβαρά τα προβλήματα από την κακοκαιρία σ’ όλη την χώρα

[News247]: Σοβαρά τα προβλήματα από την κακοκαιρία σ’ όλη την χώρα

Σημαντικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και των καταιγίδων. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, κλειστά σχολεία και δρόμοι (Pics + Vid)

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη την χώρα, με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και την έντονη χιονόπτωση να συνεχίζεται στα ορεινά και ημιορεινά της χώρας.

Ισχυροί είναι και οι άνεμοι, καθώς στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ, ακινητοποιώντας τα πλοία στα λιμάνια. Κλειστά παραμένουν αρκετοί δρόμοι στις χιονισμένες περιοχές, όπως και σχολεία. 

Βόλος: Συνεχίζεται η χιονόπτωση. Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι

Μαίνεται η έντονη χιονόπτωση στο Πήλιο, που έχει σκεπάσει όλο το κεντρικό Πήλιο, μέχρι και τα προάστια του Βόλου, ενώ έχουν ντυθεί στα λευκά, Ανω Βόλος, Ανακασιά και Αλλη Μεριά.

 

Στον Βόλο , η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς, ενώ πέφτει συνεχώς χιονόνερο.

Η πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά -και κυρίως στα Χάνια- έφθασε το ύψος του χιονιού πάνω από 30 εκατοστά, ενώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο ξεπέρασε τα 35.

Η θερμοκρασία στην περιοχή παραμένει κάτω από το μηδέν και τα μηχανήματα αποχιονισμού ρίχνουν συνεχώς αλάτι και καθαρίζουν το οδικό δίκτυο για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στο κεντρικό Πήλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!