Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Σκουρλέτης: Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει αρνητικές εξελίξεις
[News247]: Σκουρλέτης: Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει αρνητικές εξελίξεις

[News247]: Σκουρλέτης: Κανείς δε μπορεί να αποκλείσει αρνητικές εξελίξεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί η κυβέρνηση νέα μέτρα, διατράνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, χωρίς να κρύβει την ανησυχία του για την κρισιμότητα της στιγμής. Τι είπε για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΔΝΤ

“Δεν μπορεί να “σηκώσει” ο κόσμος ούτε η ελληνική οικονομία νέα μέτρα και θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ευελπιστούν όσοι το υποστηρίζουν. Θα “σκάσει” πια η κατάσταση, δεν γίνεται”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης , διευκρινίζοντας πως  “αν πέσει πάνω στο τραπέζι πρόταση επιβολής νέων μέτρων , δεν βλέπω τρόπους να την αποδεχτούν αυτή την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτεί η κυβέρνηση καμία πρόταση που θα πέσει “από το κεφάλι” οποιουδήποτε αξιωματούχου”.

Σε συνέντευξή του στο ρ/σ του “Alpha”, ο υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε την εκτίμηση ότι “κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μπορεί να έχουμε αρνητικές εξελίξεις την τελευταία στιγμή αλλά ας κρατήσουμε ότι έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό,τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα”.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών είπε ότι”ο κος Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια εκτίμηση της πολύ κρίσιμης στιγμής που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και το έκανε με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!