Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Σκληρό ροκ Μητσοτάκη για ΕΣΡ
[News247]: Σκληρό ροκ Μητσοτάκη για ΕΣΡ

[News247]: Σκληρό ροκ Μητσοτάκη για ΕΣΡ

Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε απόπειρα ηθικής εξόντωσης δικαστικών και προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην επανακαταθέσει την “πραξικοπηματική” τροπολογία για τα κανάλια. Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα συναινέσει στο ΕΣΡ όσο ισχύει ο νόμος-Παππά.

Μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε παρακράτος ανομίας και διχάζουν την κοινωνία καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων του αντιπροέδρου του ΣτΕ αλλά και την εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης.

«Η χώρα μας βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό. Η κυβέρνηση ακολουθεί μεθόδους που προσβάλλουν τη Δημοκρατία» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι με απαράδεκτες μεθοδεύσεις προσπαθεί να ασκήσει πίεση στους δικαστές του ΣτΕ. Μίλησε, μάλιστα, για μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε «παρακράτος ανομίας και όχι σε κράτος δικαίου». Επικαλέστηκε δε την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που καταγγέλλει μεθόδους τις οποίες μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα. «Ποτέ στην ιστορία της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα μεθοδεύσεων που στοχεύουν στην ηθική εξόντωση όποιου στέκεται απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης» τόνισε ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!