Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Σκλαβενίτης: Γιατί εξαγοράσαμε την Μαρινόπουλος
[News247]: Σκλαβενίτης: Γιατί εξαγοράσαμε την Μαρινόπουλος

[News247]: Σκλαβενίτης: Γιατί εξαγοράσαμε την Μαρινόπουλος

Πήραν όντως “τα λάθος χάπια” στην οικογένεια Σκλαβενίτη με την εξαγορά της Μαρινόπουλος; Τι λένε οι ίδιοι για την ριψοκίνδυνη κίνησή τους

Αυτά που ανέφερε πριν από λίγες ημέρες στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ο πρόεδρος της Jumbo, Απόστολος Βακάκης , έστω και με έναν τόνο βρετανικού χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, δεν είναι κάτι που δεν το έχουν αναρωτηθεί και αρκετοί άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων.

Για τον λόγο αυτό επικοινωνήσαμε με προμηθευτές της Σκλαβενίτης, τους ανθρώπους που έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο σχέδιο σωτηρίας της Μαρινόπουλος και τους ρωτήσαμε ποια ήταν τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η οικογένεια Σκλαβενίτη για να τους πείσουν να στηρίξουν την προσπάθεια αλλά και ποιες είναι οι απαντήσεις που έλαβαν στα κοινά ερωτήματα που έχει η αγορά.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της πλευράς Σκλαβενίτη ήταν οι ισορροπίες της αγοράς. Με την κατάρρευση της Μαρινόπουλος οι δύο ξένοι όμιλοι που έχουν επενδύσει στην χώρα μας, η βελγική Delhaize μέσω της ΑΒ Βασιλόπουλος και η γερμανική Lidl, «πήραν κεφάλι» αφήνοντας τις υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές αλυσίδες (Σκλαβενίτη, Μασούτη, My Market – Βερόπουλος) να «παίζουν μπάλα» σε μία χαμηλότερη κατηγορία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!