Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Σκελετός στα Μάλια: Πυκνώνουν οι υπόνοιες για τον Στίβεν Κουκ
[News247]: Σκελετός στα Μάλια: Πυκνώνουν οι υπόνοιες για τον Στίβεν Κουκ

[News247]: Σκελετός στα Μάλια: Πυκνώνουν οι υπόνοιες για τον Στίβεν Κουκ

Σε άντρα νεαρής ηλικίας, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στα Μάλια. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο Βρετανός Στίβεν Κουκ που χάθηκε το 2005 στην περιοχή

Σε νεαρής ηλικίας άντρα ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε χθες το μεσημέρι από συνεργείο καθαρισμού μέσα σε πηγάδι στα Μάλια του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής.

Δίπλα του βρέθηκε μία κανάββινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή. Το φωτογραφικό υλικό πως ίσως έδινε πιο σύντομα απαντήσει δεν μπορεί να εξαχθεί αφού έχει καταστραφεί το φιλμ από την λάσπη και την πολυκαιρία.

Ο σκελετός που τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως δεν έφερε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, αλλά φαίνεται πως είναι τουλάχιστον δεκαετίας, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, ανθρωπολογική και βεβαίως έχει ληφθεί DNA για να διασταυρωθεί με εξαφανισμένους των τελευταίων ετών στο νησί.

Ειδικά στα Μάλια υπήρξε μία και μόνη επίσημη αναγγελία εξαφάνισης, αυτή του 20χρονου τότε Βρετανού Στίβεν Κουκ, που εξαφανίστηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2005 και έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επίσημη αναγγελία εξαφάνισης άλλου ατόμου από την πολύ συγκεκριμένη περιοχή των Μαλίων.

Τον νεαρό άνδρα που έκανε τις διακοπές του στο νησί, είχε δει τελευταία φορά τότε ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από ένα μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!