Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Συναινετικός Παππάς για τροπολογία για τα κανάλια χωρίς άδεια και ΕΣΡ
[News247]: Συναινετικός Παππάς για τροπολογία για τα κανάλια χωρίς άδεια και ΕΣΡ

[News247]: Συναινετικός Παππάς για τροπολογία για τα κανάλια χωρίς άδεια και ΕΣΡ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στην τροπολογία άφησε ο υπουργός Επικρατείας. Μηνύματα και από το διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Δ.Τζανακόπουλο. Εάν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό το διαγωνισμό, θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές. Επίθεση στη ΝΔ (Vids)

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι τέλους στη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου , αλλά με διάθεση συναίνεσης, διεμήνυσαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνεντεύξεις τους στα δελτία του Σκάι και του Ant1 αντίστοιχα, δηλαδή των δύο εκ των υπάρχοντων τηλεοπτικών σταθμών που πήραν μία από τις τέσσερις άδειες.

Μετά το νέο ναυάγιο στη Διάσκεψη των Προέδρων, εν όψει ΣτΕ την επόμενη εβδομάδα και ενώ μαίνεται η αντιπαράθεση με την αντιπολίτευσης ο υπουργός Επικρατείας:

Δήλωσε βέβαιος για την τελική απόφαση του ΣτΕ, απορρίπτοντας τις κατηγορίες της ΝΔ.

Επέμεινε στην ανάγκη σε κάθε περίπτωση να συγκροτηθεί ΕΣΡ με την ευρεία πλειοψηφία που προβλέπει ο συνταγματικός νομοθέτης.

Και, το πιο ενδιαφέρον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην τροπολογία που είχε καταθέσει την Παρασκευή για το κλείσιμο των καναλιών που δεν πήραν άδεια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!