Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Σύγκρουση κορυφής για τα Εξάρχεια με φόντο την αξιολόγηση. LIVE EIKONA
[News247]: Σύγκρουση κορυφής για τα Εξάρχεια με φόντο την αξιολόγηση. LIVE EIKONA

[News247]: Σύγκρουση κορυφής για τα Εξάρχεια με φόντο την αξιολόγηση. LIVE EIKONA

Σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη, απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη, θα απαντήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ερώτηση του αναφέρεται στις καταστροφές οχημάτων και δημοσίων κτιρίων, τη δράση των αναρχικών και τις ένοπλες επιθέσεις από παραφυάδες της τρομοκρατίας.

Υποστηρίζει ότι τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε «άβατο» για την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ανάλογα φαινόμενα συναντάμε και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως το Ζεφύρι, οι Αχαρνές, ο Ασπρόπυργος, όπου συντηρούνται εστίες απόλυτης ανομίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτά τον πρωθυπουργό εάν θα συνεχίσει να ανέχεται “το παρακράτος των Εξαρχείων” και αν έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τη διογκούμενη και αναπτυσσόμενη εγκληματικότητα.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται όμως ήδη το πολιτικό θερμόμετρο με το Μαξίμου να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση πως βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο. Από την Ηρώδου Αττικού χαρακτήριζαν «εκτός τόπου και χρόνου» την ερώτηση που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για ζητήματα εγκληματικότητας με τον πρωθυπουργό, ωστόσο να σηκώνει το γάντι και να βρίσκεται σήμερα στη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!