Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Σάββας Τσίβικος: Η ελληνοαμερικανική κοινότητα στην μεγάλη πλειοψηφία της θα ψηφίσει Τραμπ
[News247]: Σάββας Τσίβικος: Η ελληνοαμερικανική κοινότητα στην μεγάλη πλειοψηφία της θα ψηφίσει Τραμπ

[News247]: Σάββας Τσίβικος: Η ελληνοαμερικανική κοινότητα στην μεγάλη πλειοψηφία της θα ψηφίσει Τραμπ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ. Ο Σάββας Τσίβικος επιχειρηματίας και ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κυπριακής κοινότητας στην Νέα Υόρκη μας μιλάει για τις αμερικανικές εκλογές. Τα σκάνδαλα που καταλογίζουν στην Κλίντον είναι σοβαρότερα, αναφέρει και τονίζει πως δεν θα εκπλαγεί αν βγει ο Τραμπ

Αποστολή στη Ν. Υόρκη: Δέσποινα Συριοπούλου

«Αυτές οι εκλογές είναι οι πιο περίεργες των τελευταίων 35 χρόνων» λέει στο News247.gr ο Σάββας Τσίβικος, κύπριος στην καταγωγή, επιχειρηματίας και ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κυπριακής κοινότητας στην Νέα Υόρκη. 

Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας του New Jersey και πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών θεμάτων της ΑΧΕΠΑ, και ένας από τους ανθρώπους της ολιγομελούς ομάδας που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται για την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων στην Washington, ο κ. Τσίβικος επαναλαμβάνει αυτό που πολλοί υποστηρίζουν, ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα των εκλογών. «Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια-δυο πολιτείες, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι νικήτρια σε αυτές τις εκλογές θα είναι η Χίλαρι Κλίντον», λέει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι το τελευταίο debate είναι πιθανό να καθορίσει πολλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!