Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της Novartis στην Αθήνα
[News247]: Ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της Novartis στην Αθήνα

[News247]: Ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της Novartis στην Αθήνα

Τα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα ανέλαβαν την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση με βαριοπούλα στα κεντρικά γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση

Επίθεση αγνώστων στα κεντρικά γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα, οι δράστες έσπασαν την πύλη, τζαμαρίες, και στη συνέχεια πέρασαν την κεντρική είσοδο και προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία σπάζοντας και εκεί τζαμαρίες και πετώντας κόκκινες μπογιές.

Την ευθύνη για την επίθεση στα στα κεντρικά γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση στις 5 τα ξημερώματα, ανέλαβε η αναρχική οργάνωση Ρουβίκωνας με ανάρτησή της σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσής τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν:

“Όσον αφορά τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis μέσω ανώνυμων μαρτύρων, δηλώνουμε ότι έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη μας, μιας και εμπλέκονται μέσω μιας απαράδεκτης πρακτικής, αυτή της ανώνυμης καταγγελίας, που ορισμένοι νομιμοποίησαν μέσω νόμων και τροπολογιών, μιας πρακτικής που αντιβαίνει στην κοινή λογική ότι πρέπει να ξέρεις ποιος σε κατηγορεί ώστε να μπορείς να αντικρούσεις τις κατηγορίες.

Μια πρακτική που, έως τώρα, εφαρμόζεται για αναρχικούς και άλλους κοινωνικούς αγωνιστές με τη μορφή ανώνυμων σημειωμάτων και τηλεφωνημάτων στην αντιτρομοκρατική η οποία όπως όλοι ξέρουμε δεν διαθέτει αναγνώριση κλήσης. Φανταζόμαστε λοιπόν ότι όλοι αυτοί που αντέδρασαν για τους ανώνυμους μάρτυρες στην παρούσα υπόθεση, θα κάνουν το ίδιο την επόμενη φορά που θα στηθούν με ανάλογο τρόπο πολιτικές δίκες σε βάρος οποιουδήποτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!