Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Presspoint: Λουκέτο σε όλα τα καταστήματα στο Ελ. Βενιζέλος
[News247]: Presspoint: Λουκέτο σε όλα τα καταστήματα στο Ελ. Βενιζέλος

[News247]: Presspoint: Λουκέτο σε όλα τα καταστήματα στο Ελ. Βενιζέλος

Τέλος εποχής για Presspoint, που απασχολούσε 70 εργαζόμενους. Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και τι απαντάει ο ΔΑΑ

Ένα από τα ελάχιστα σημεία που δεν έκλειναν ποτέ στην Αττική 24ωρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο ήταν το κεντρικό κατάστημα των Presspoint στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Και αυτό για 16 χρόνια στην σειρά. Ελληνικός και ξένος Τύπος, βιβλία, παιχνίδια, ψιλικά, τσιγάρα και κάποια φαγώσιμα. Όλοι όσοι ταξίδευαν είχαν κάνει το πέρασμα τους από εκεί λίγο πριν ταξιδεύσουν ακόμη και για να χαζέψουν κάποιο περιοδικό για να περάσει η ώρα.

Τα Presspoint του αεροδρομίου, τα οποία απασχολούν 70 εργαζόμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), θα αποτελούν σύντομα παρελθόν καθώς οι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΕΑ).

“Η αδιαφάνεια ζει και βασιλεύει στο Αεροδρόμιο.Κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο περιεχόμενο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ενοικίαση των χώρων του Αεροδρομίου σε εταιρεία Τύπου. Κανείς δε ξέρει τα κριτήρια επιλογής του νέου μειοδότη από την εταιρεία του ΔΑΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!