Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα
[News247]: Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα

[News247]: Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα

Πληρώνεται το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων σε περισσότερους από 716.000 δικαιούχους

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα για το τρίτο τρίμηνο του 2016 και πιο συγκεκριμένα το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω επιδόματα τα δικαιούνται όσοι υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέσω του taxisnet μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους.

Την ίδια ημέρα θα γίνει η πληρωμή των εκκρεμών αιτήσεων (A21) έτους 2016 καθώς και των προηγούμενων ετών, για τις οποίες προσκομίσθηκαν δικαιολογητικά τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του προηγούμενου Αυγούστου και από τον έλεγχο τους προέκυψε ότι είναι πλήρη.

Η πληρωμή αυτή αφορά 716.975 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 226.974.174,47 €.

Όπως τονίζει ο ΟΓΑ, είναι η μεγαλύτερη σε πλήθος δικαιούχων και δαπάνης πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων που έγινε από το έτος 2013 έως σήμερα.

Όσοι από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ), στην ένδειξη Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΤΟΥ ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!