Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Πόσο κόστισε το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα
[News247]: Πόσο κόστισε το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα

[News247]: Πόσο κόστισε το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα

Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για το κόστος της επίσκεψης του πρωθυπουργού, απαντώντας σε διαδόσεις, που βασίζονταν στην υποτιθέμενη μαρτυρία ενός πιλότου

Τα στοιχεία για το κόστος του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο έδωσε στη δημοσιότητα το Μαξίμου.

“Δημοσιεύματα, που στηρίζονται σ΄ έναν… πιλότο(!) που «πιλοτάρει  ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», αναφέρουν ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αβάνα «έφτασε τις 300.000 δολάρια»!

Ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!

Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος» στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!