Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Τα πολιτικά μηνύματα Μητσοτάκη στους επιχειρηματίες
[News247]: Τα πολιτικά μηνύματα Μητσοτάκη στους επιχειρηματίες

[News247]: Τα πολιτικά μηνύματα Μητσοτάκη στους επιχειρηματίες

Συνθήκες ομαλότητας και διασφάλισης του επιχειρηματικού ρίσκου υπόσχεται ο πρόεδρος της ΝΔ από μια δική του κυβέρνηση

«Το ζήτημα του (σ.σ. επιχειρηματικού) ρίσκου για εσάς μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα» είχε πει απευθυνόμενος σε Έλληνες επιχειρηματίες στο πρόσφατο ταξίδι του στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό το μήνυμα ουσιαστικά επανέλαβε και χτες με τον χαιρετισμό του στα βραβεία ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας «Growth Awards».

Η στήριξη της επιχειρηματικότητας από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη και ουδέποτε έλειψε από τη ρητορική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ εντάσσει πιο οργανικά στη ρητορική του για εκλογές το ζήτημα της στήριξης των ιδιωτικών επενδύσεων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι μόνο μια κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας που θα εξισορροπούν την οικονομική αβεβαιότητα  στην Ελλάδα της κρίσης.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ. «Η χώρα μας περιμένει πολλά από τον επιχειρηματικό κόσμο. Περιμένει να επενδύσετε στο μέλλον του τόπου μας. Να βάλετε τα κεφάλαια που διαθέτετε, εντός κι εκτός Ελλάδος, να δουλέψουν προς όφελος και δικό σας, αλλά και της χώρας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «υπό προϋποθέσεις, η ανηφόρα μπορεί να τελειώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!