Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Πιττέλα και Γεννηματά: Καιρός να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους
[News247]: Πιττέλα και Γεννηματά: Καιρός να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους

[News247]: Πιττέλα και Γεννηματά: Καιρός να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους

Σε κοινή δήλωση τους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ζήτησαν από την ΕΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, στις Βρυξέλλες την Τετάρτη. Ο κ. Τζιάνι Πιττέλα και η κ. Φώφη Γεννηματά σε κοινή δήλωση μετά τη συνάντησή τους ανέφεραν πως “μια τιμωρητική προσέγγιση εναντίον του ελληνικού λαού δεν θα επιτραπεί”.

Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά

“Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά. Είναι πλέον καιρός η Ευρώπη να στηρίξει τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους” σημειώνουν Πιττέλακαι Γεννηματά.

Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων

“Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων” συμπληρώνουν από τις Βρυξέλλες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Ιταλός σοσιαλιστής και προσθέτουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!