Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 24 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Ποια Ελλάδα θέλει να εκφράσει πολιτικά ο Μητσοτάκης
[News247]: Ποια Ελλάδα θέλει να εκφράσει πολιτικά ο Μητσοτάκης

[News247]: Ποια Ελλάδα θέλει να εκφράσει πολιτικά ο Μητσοτάκης

Οι τριβές και προστριβές της φιλελεύθερης ατζέντας του προέδρου της ΝΔ με τμήματα της παραδοσιακής βάσης του κόμματος και η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να μην κόψει τις γέφυρες

«Εδώ στο TEDx χτυπάει η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας, για την οποία, δυστυχώς, δεν μιλάμε αρκετά συχνά. Είναι η Ελλάδα που καινοτομεί. Η Ελλάδα που δημιουργεί. Η Ελλάδα, η οποία ανοίγεται με αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Η Ελλάδα της κριτικής σκέψης απέναντι στα φαντάσματα της υπεραπλούστευσης και του λαϊκισμού. Αυτή η Ελλάδα αναζητεί σήμερα, πολιτική έκφραση. Είναι η ίδια η Ελλάδα στην οποία πρέπει να επενδύσουμε, αν θέλουμε να ατενίζουμε το μέλλον με πραγματική αισιοδοξία», δήλωσε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την επίσκεψή του στην TEDxAcademy.

Οι αναφορές αυτές του προέδρου της ΝΔ είχαν μια ιδιαίτερη στόχευση και αυτή δεν είναι άλλη από το να καταδείξει ότι οι θέσεις του και οι προτάσεις του, γενικότερα η μεταρρυθμιστική και φιλελεύθερη ατζέντα που υπερασπίζεται και προβάλει με σθένος έχει κοινωνικό ακροατήριο και μάλιστα τις πιο δυναμικές και παραγωγικές ηλικίες.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης δείχνει διάθεση να επιμείνει χωρίς να κάνει εκπτώσεις από την επιθετική προβολή της ανάγκης φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων στην οικονομία και το κράτος και δεν διστάζει αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν να συγκρουστεί ακόμα και με τμήματα της κοινωνικής βάσης της ΝΔ που δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ατζέντα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!