Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Αν Πεζνό: Η κρυφή σχέση του Μιτεράν μιλά 20 χρόνια μετά το θάνατό του
[News247]: Αν Πεζνό: Η κρυφή σχέση του Μιτεράν μιλά 20 χρόνια μετά το θάνατό του

[News247]: Αν Πεζνό: Η κρυφή σχέση του Μιτεράν μιλά 20 χρόνια μετά το θάνατό του

Η κρυφή σύντροφος του Φρανσουά Μιτεράν δίνει εξηγήσεις σχετικά με την «υποταγή» της. Η σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο που δεν αποκαλύφθηκε παρά δύο χρόνια πριν το θάνατό του και το παιδί που αποκτήσανε μαζί

Έχοντας μείνει στη σκιά στη διάρκεια των 33 ετών της σχέσης τους, η κρυφή αγαπημένη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν, η Αν Πενζό, δίνει εξηγήσεις για την «υποταγή» της που την οδήγησε να «αποδεχθεί το απαράδεκτο», σε συνεντεύξεις της που άρχισαν να δημοσιοποιούνται από σήμερα.

Αυτή η πρώην συντηρήτρια μουσείων που μεγάλωσε μια κόρη την οποία έκρυβε για καιρό, την Μαζαρίν, μιλάει «με σεμνότητα, αλλά χωρίς ταμπού» για την κρυφή σχέση της με τον σοσιαλιστή πρόεδρο που πέθανε το 1996, σε μια σειρά συνομιλιών με τον ιστορικό Ζαν-Νοέλ Ζανενέ στον ραδιοσταθμό France Culture.

Απόγονος ενός εκ των έξι στραταρχών της Γαλλίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αν Πενζό υπενθυμίζει στις συνομιλίες αυτές το βάρος που είχαν οι παραδόσεις στις οικογένειες της υψηλής γαλλικής μπουρζουαζίας. «Ήταν η επαρχία, πολύ αντιδραστική, της δεξιάς, όχι ανεπτυγμένη (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!