Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Πατέρας, κόρη και γαμπρός πλαστογράφοι διαβατηρίων
[News247]: Πατέρας, κόρη και γαμπρός πλαστογράφοι διαβατηρίων

[News247]: Πατέρας, κόρη και γαμπρός πλαστογράφοι διαβατηρίων

Έφεραν σχεδόν 7.000 “μαϊμού” διαφάνειες διαβατηρίων από Κίνα για κατάρτιση πλαστών βουλγάρικων διαβατηρίων (Pics)

Συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις Έλληνες ηλικίας 63, 51 και 39 ετών.

Συγκεκριμένα πατέρας και κόρη, Έλληνες με καταγωγή από Βουλγαρία και γαμπρός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος» και παράβασης «Νόμου περί όπλων».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος, απέστειλε από την Κίνα, ένα δέμα, στο οποίο αναγραφόταν ως παραλήπτης ο 63χρονος και το οποίο παρέλαβε χθες στο σπίτι της, σε περιοχή της Σίνδου, η 39χρονη κόρη του.

Όπως διαπιστώθηκε, το εσωτερικό του δέματος περιείχε, συνολικά 6.857 διαφανείς μεμβράνες αμφιβόλου γνησιότητας, από τις οποίες στις 4.408 εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, όμοιες, με αυτές των γνησίων διαβατηρίων Βουλγαρίας, στις 1.225 εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, που απεικονίζουν το θυρεό της Βουλγαρίας και στις 1.224 εμφαίνονταν οπτικά μεταβαλλόμενες παραστάσεις, που απεικονίζουν το χάρτη και το θυρεό της Βουλγαρίας.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 39χρονης, όπου διαμένει, μαζί με τον 51χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση πυροβόλου όπλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!