Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Π. Παπαδόπουλος: Η Forthnet έχει πλέον τον ‘αέρα’ να κινηθεί πολύ πιο ελεύθερα
[News247]: Π. Παπαδόπουλος: Η Forthnet έχει πλέον τον ‘αέρα’ να κινηθεί πολύ πιο ελεύθερα

[News247]: Π. Παπαδόπουλος: Η Forthnet έχει πλέον τον ‘αέρα’ να κινηθεί πολύ πιο ελεύθερα

Τι έχει η επόμενη ημέρα για την Forthnet μετά την αναχρηματοδότηση των δανείων της; Την απάντηση δίνει ο ίδιος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πάνος Παπαδόπουλος.

Η κάλυψη του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της Forthnet με το ποσό των 70 εκατ. ευρώ, ουσιαστικά, ολοκλήρωσε και την πλήρη αναχρηματοδότηση των δανείων της εταιρείας. Αυτό, ουσιαστικά, σημαίνει ότι η εταιρεία παύει να έχει ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, οι οποίες, πλέον, έχουν όλες καταστεί μακροπρόθεσμες και με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ σχετικά με τις εξελίξεις στη Forthnet, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Η ολοκλήρωση της ρύθμισης αναχρηματοδότησης των δανειακών υποχρεώσεων σε μακροπρόθεσμες με πολύ ευνοϊκούς όρους αποτελεί μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη, διαφυλάσσοντας τη στρατηγική αξία της εταιρείας και ξεκλειδώνοντάς μας νέες προοπτικές. Έχοντας, πλέον, έναν εντελώς διαφορετικό ισολογισμό, μπορούμε να επικεντρωθούμε απρόσκοπτα στα επιχειρησιακά μας πλάνα, ώστε να διατηρήσουμε τη στρατηγική θέση που κατέχουμε στον κλάδο της οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Παραμένει η προσήλωσή μας στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και της βελτιστοποίησης της κοστολογικής μας βάσης».

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία κατάφερε, μέσα από αυτήν τη συμφωνία, να προστατέψει την αξία της, ενώ αποκτά, πλέον, τη δυνατότητα να ανταποκριθεί πληρέστερα στις απαιτήσεις ενός άκρως ανταγωνιστικού χώρου, όπως αυτός της ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, αξιοποιώντας το «όπλο» που έχει στα χέρια της, που είναι το αποκλειστικό περιεχόμενο της Nova.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!