Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Παπαδημούλης: Αναγκαία η συναίνεση στη διαλεύκανση υποθέσεων διαφθοράς
[News247]: Παπαδημούλης: Αναγκαία η συναίνεση στη διαλεύκανση υποθέσεων διαφθοράς

[News247]: Παπαδημούλης: Αναγκαία η συναίνεση στη διαλεύκανση υποθέσεων διαφθοράς

“Είναι «αναγκαίο και επείγον να εξυγιάνουμε τη χώρα και να αντιμετωπίσουμε παθογένειες με όπλο την κοινή λογική” δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Για τις εντάσεις με την Τουρκία τόνισε ότι “δεν πρέπει η αποκλιμάκωση στα Ίμια να δημιουργήσει εφησυχασμό”

«Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται η διαλεύκανση υποθέσεων που “μυρίζουν” διαφθορά, με την ευρύτερη συναίνεση, σοβαρότητα, θεσμική ευθύνη και με ομοψυχία. Νομίζω θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτό που εγώ αποκαλώ συμμαχία εντίμων. Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτές τις υποθέσεις με τα χρωματιστά γυαλιά της σκοπιμότητας» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή την υπόθεση της Novartis .

Πρόσθεσε ότι είναι «αναγκαίο και επείγον το να εξυγιάνουμε τη χώρα και να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, με βάση και με όπλο την κοινή λογική. Αυτό που πρέπει να συνεννοηθούμε να αλλάξει είναι το Άρθρο 86, παράγραφος 2 του Συντάγματος, έτσι ώστε να μην είναι τόσο εύκολη η παραγραφή της ευθύνης των υπουργών (…) και να εμποδίζεται η έρευνα όταν εμφανίζεται κατηγορούμενο ένα πολιτικό πρόσωπο».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «χαίρομαι γιατί υπάρχουν κορυφαία στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γρηγοράκος, ή από το χώρο του Κινήματος Αλλαγής, όπως είναι ο Σταύρος Θεοδωράκη, ο Καμίνης, που παίρνουν αποστάσεις από τη θεωρία περί σκευωρίας (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!