Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Η ‘παγίδα’ του ΔΝΤ
[News247]: Η ‘παγίδα’ του ΔΝΤ

[News247]: Η ‘παγίδα’ του ΔΝΤ

Τρία 24ωρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν την ανησυχία πως κάθε αντιπρόταση της ελληνικής πλευράς θα πέφτει στο κενό από το ΔΝΤ, το οποίο πάντα θα ζητά και κάτι παραπάνω. Για αυτό το λόγο επιλέγουν να κρατούν τα «χαρτιά τους κλειστά»

Με την σκληρή στάση του ΔΝΤ και του Γερμανικού υπουργείου των Οικονομικών να παραμένει συνεχίζεται ένας παρασκηνιακός «πυρετός» προκειμένου να μην χαθεί το στοίχημα της 20ης Φεβρουαρίου.

Το «ανοιχτό παράθυρο» που άφησε ο Πωλ Τόμσεν για αναθεώρηση των προβλέψεων για την ελληνική οικονομία και τα καλά αποτελέσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η ελληνική πλευρά βλέποντας πως υπάρχει ακόμα χρόνος για την επίτευξη μιας προσυμφωνίας την ερχόμενη Δευτέρα. Η απλή επιστροφή των κλιμακίων δεν φαίνεται να είναι κάτι το οποίο ευχαριστήσει την κυβέρνηση για την οποία ζητούμενο είναι να υπάρχει μια «επί της αρχής κοινή θεώρηση των πραγμάτων» στο Eurogroup.

Στις συνεχείς συσκέψεις που πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μαξίμου είναι σαφές πως αυτό που επιδιώκεται είναι να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός που να χωράει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!