Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Οργανωμένα φυτώρια με υδροπονική κάνναβη σε Αθήνα και Καμάρι Κορινθίας
[News247]: Οργανωμένα φυτώρια με υδροπονική κάνναβη σε Αθήνα και Καμάρι Κορινθίας

[News247]: Οργανωμένα φυτώρια με υδροπονική κάνναβη σε Αθήνα και Καμάρι Κορινθίας

Κατασχέθηκαν 296 δενδρύλλια και 6.200 γραμμάρια κάνναβης

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης. Συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, τρεις Έλληνες ηλικίας 44, 52 και 54 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας.

 

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση υπόθεσης καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου (υδροπονική μέθοδος), καθώς και διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών, η πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης καθώς και ο εντοπισμός στην Αθήνα και στην περιοχή Καμάρι Κορινθίας, δύο οικιών εντός των οποίων είχαν εγκατασταθεί με ειδικό εξοπλισμό, εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

 

Από έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 296 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας βάρους 6 κιλών και 200 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 450 γραμμαρίων, 500 ευρώ, 3 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 7 κινητά τηλέφωνα και πλήρης εξοπλισμός δύο εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!