Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: OffersAroundMe: Η εφαρμογή που θα βγάλει και πάλι τον καταναλωτή εκεί έξω
[News247]: OffersAroundMe: Η εφαρμογή που θα βγάλει και πάλι τον καταναλωτή εκεί έξω

[News247]: OffersAroundMe: Η εφαρμογή που θα βγάλει και πάλι τον καταναλωτή εκεί έξω

Μια νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα που δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να βάλουν την επιχείρησή τους στον ηλεκτρονικό χάρτη και προσφέρει σε κάθε χρήστη-καταναλωτή την ευκαιρία να βρει αυτό που ψάχνει, δίπλα του

Αλήθεια πόσο καλά γνωρίζετε την περιοχή που μένετε; Η ερώτηση μοιάζει λίγο απλοϊκή, όμως αν καθίσετε και σκεφτείτε την τελευταία φορά που αναζητούσατε κοσμηματοπωλείο για να επιδιορθώσετε το βραχιόλι που έσπασε, κάνατε γύρους άσκοπα στους κεντρικούς δρόμους. Ή τότε που θέλατε να προμηθευτείτε χρώματα, πινέλα και τα λοιπά αξεσουάρ για να φρεσκάρετε τους τοίχους στο δωμάτιο; Έχετε αναρωτηθεί μήπως σας τρώνε οι δρόμοι για τα αγαπημένα σας ρούχα, ενώ μπορείτε να βρείτε την ίδια ποιότητα, τις ίδιες επώνυμες λύσεις σε ακτίνα… λίγων χιλιομέτρων; Τη λύση την κρατάτε στην παλάμη του χεριού σας. Ω, ναι, είναι και πάλι το κινητό σας.

Τα τελευταία χρόνια που η πρόσβαση στο διαδίκτυο έχει γίνει πιο απλή και από την εξεύρεση τσαγκάρη, οι περισσότεροι κάτοχοι ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου ανατρέχουν στο αγαπημένο τους γκάτζετ, κάθε φορά που ψάχνουν κάτι για την επόμενη αγορά τους. Πώς όμως γίνεται συνήθως η αναζήτηση; Ανοίγεις τη γνωστή μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογείτε τη λέξη κλειδί – ας πούμε λουλούδια – και στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορείς να βάλεις πλάι της και το δήμο στον οποίο βρίσκεσαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!