Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: ΟΑΣΑ: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο – Από πότε αρχίζει το κλείσιμο των πυλών
[News247]: ΟΑΣΑ: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο – Από πότε αρχίζει το κλείσιμο των πυλών

[News247]: ΟΑΣΑ: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο – Από πότε αρχίζει το κλείσιμο των πυλών

Μετά από παρατάσεις, αποφασίστηκε να τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα και παράλληλα από την ερχόμενη εβδομάδα να κλείνουν σταδιακά οι πύλες

Η αντίστροφη μέτρηση για τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των προσωποποιημένων καρτών, άρχισε. Πριν από λίγο, ο όμιλος ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των προσωποποιημένων καρτών υπερβαίνει ήδη τις 320.000, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έκδοση κι άλλων.

Οι κάτοχοι της προσωποποιημένης ΑΤH.ENA Card δεν απαιτείται να αναμείνουν ποτέ πια σε ουρές, διότι μπορούν να φορτίζουν τις κάρτες τους σε όλο το δίκτυο των αυτόματων μηχανημάτων (300 αυτόματα μηχανήματα σε όλο το δίκτυο) και από όλα τα εκδοτήρια της Ο.ΣΥ. ΑΕ και της ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, καθώς και από το διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσωποποίηση καρτών είναι μία πάγια διαδικασία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ειδικά για την τρέχουσα περίοδο και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017, οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν φακέλους και να αποστέλλεται η κάρτα στη διεύθυνση επιλογής τους ταχυδρομικά.

Κατόπιν όλων αυτών, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, παύει εντελώς τη χρήση (έκδοση, ακύρωση) χάρτινων εισιτηρίων και καρτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!