Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Οι νέες ισορροπίες στην Κουμουνδούρου
[News247]: Οι νέες ισορροπίες στην Κουμουνδούρου

[News247]: Οι νέες ισορροπίες στην Κουμουνδούρου

“Ταμείο” κάνουν από σήμερα τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στο Μαξίμου για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου. Το 93,54% που εξασφάλισε ο Αλέξης Τσίπρας και η νέα Κ.Ε αποτελούν το πρώτο βήμα για τον ανασχηματισμό του κόμματος. Θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης και ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

«Τονωτική ένεση» αποτέλεσε τόσο για το κόμμα όσο και για την κυβέρνηση η πανηγυρική και απόλυτη επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνοντας το πολιτικό κεφάλαιο που έχει ανοίξει στο χώρο της Αριστεράς.

Η επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την κυβέρνηση θα είναι διαφορετική και αναμένεται να αποτυπωθεί και από τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν με βάση την νέα Κεντρική Επιτροπή.

Κομβικό ρόλο θα παίξουν τα στελέχη που θα έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στο εκλογικό κομματικό σώμα, αλλά και ο βαθμός εκπροσώπησης των τάσεων (Ενωτική Κίνηση, Πλατφόρμα 2010, «53+»).

Κατά πολλούς στο 4ημερο στο Tae Kwon Do και με βάση την κριτική που ακούστηκε αναδείχθηκε η ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή του παράλληλου προγράμματος προκειμένου να αποσυνδεθεί με το μνημόνιο, η «γείωση» με την κοινωνία, η καλύτερη επικοινωνία κόμματος – κυβέρνησης, η ουσιαστικότερη λειτουργία των οργάνων του κόμματος, ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει τελικά το άνοιγμα στις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας στη Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!