Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Νέα Πέραμος: Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά
[News247]: Νέα Πέραμος: Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά

[News247]: Νέα Πέραμος: Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά

Δώδεκα άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Συνεχείς επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μάνδρα και Νέα Πέραμος

Σε πλήρη συναγερμό βρίσκονται από τις 7 το πρωί Πυροσβεστική και Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, της Μαγούλας και της Μάνδρας που πλήττονται από την σφοδρή κακοκαιρία και έχουν κυριολεκτικά καλυφθεί στο νερό. Μέχρι στιγμής από την ευρύτερη περιοχή, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 200 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα. Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Από τις Αρχές παρακαλούνται όσοι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να μην μετακινηθούν προς την περιοχή για την διευκόλυνση τους και την διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 39 χλμ., στη Νέα Πέραμο. Προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ από το 33 χλμ., μέχρι το 34 χλμ., διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Πρόσθετα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2 χλμ., στης Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θηβών στην Αγία Σωτήρα της Μάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!