Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 6 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Νέα μεγάλη επένδυση της TUI στην Κρήτη
[News247]: Νέα μεγάλη επένδυση της TUI στην Κρήτη

[News247]: Νέα μεγάλη επένδυση της TUI στην Κρήτη

Πρόκειται να κατασκευάσει νέο ROBINSON Club στην περιοχή Κουτσουνάρι Ιεράπετρας

Του Δημήτρη Μπαλή

Ο κορυφαίος γερμανικός, τουριστικός όμιλος TUI, έχει θέσει την Ελλάδα στην κορυφή της αναπτυξιακής του πορείας. Αυτό είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, όπου στο περιθώριο της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού (ΙΤΒ) και με την παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, προανήγγειλαν τις προθέσεις τους, ξεκινώντας από την Κρήτη με ένα πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης και συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς, προκειμένου να φέρουν τον πρωτογενή τομέα (αγροτικό) πιο κοντά στον τριτογενή (τουρισμό).

Τώρα η TUI προχωρά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου. Εξαγοράζοντας τη θυγατρική εταιρεία του συνεργαζόμενου με την TUI ομίλου Καράτζη Α.Ε., «Στέλλα Πολάρις Κρέτα Α.Ε.», κάτοχου οικοπέδου στη νότια ακτή της Κρήτης, στην περιοχή Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, η TUI πρόκειται να κατασκευαστεί μια νέα μονάδα ROBINSON Club.

Ήδη η TUI λειτουργεί δύο ξενοδοχεία ROBINSON στην Ελλάδα, τo «ROBINSON Club Kyllini Beach» στην Πελοπόννησο και το «ROBINSON Club Daidalos» στην Κω. «Στόχος μας είναι να διευρύνουμε σημαντικά τον αριθμό των μονάδων TUI Blue, RIU, ROBINSON και Magic Life κατά τα επόμενα χρόνια. Η επέκταση του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας στην Ελλάδα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Sebastian Ebel, αρμόδιος για τις ξενοδοχειακές μονάδες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου TUI.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!