Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: ΝΔ: Μαύρο για ΕΣΡ και στροφή στην καθημερινότητα
[News247]: ΝΔ: Μαύρο για ΕΣΡ και στροφή στην καθημερινότητα

[News247]: ΝΔ: Μαύρο για ΕΣΡ και στροφή στην καθημερινότητα

Η κυβέρνηση ρίχνει μαύρο στη δημοκρατία και οι πολίτες πληρώνουν το λογαριασμό η γραμμή της Πειραιώς. Πιθανή παρέμβαση Μητσοτάκη από του βήματος της βουλής στον απόηχο των εξελίξεων στο ΣτΕ

Η διεύρυνση της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση για τα ζητήματα της καθημερινότητας είναι στις προτεραιότητες της ΝΔ. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφενός θέλουν μέσω των παρεμβάσεων που θα αναπτύξουν σ’ αυτό το επίπεδο να επικοινωνήσουν την πρότασή τους για τη «συμφωνία αλήθειας», αφετέρου επιδιώκουν να χτυπήσουν την κυβέρνηση στο σημείο που θεωρούν ως «αχίλλειο πτέρνα» του μεγάρου Μαξίμου.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση χωρίς να ρίχνουν τους τόνους στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, στην Πειραιώς θέλουν να αποτρέψουν η αντιπαράθεση να διεξάγεται με τους όρους που θα επιθυμούσε η κυβέρνηση. Η αρχή έγινε προχτές με την κατάθεση της τροπολογίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, η οποία τελικά δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, ως απάντηση στα κυβερνητικά non papers που εξαπέλυαν επιθέσεις στη ΝΔ για στήριξη της διαπλοκής αναφορικά με την αρνητική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!