Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να προκαλέσουμε πόνο στους Έλληνες
[News247]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να προκαλέσουμε πόνο στους Έλληνες

[News247]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να προκαλέσουμε πόνο στους Έλληνες

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος τόνισε πως ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις για το ελληνικό χρέος και διαβεβαίωσε πως δεν είναι στην πρόθεση της Κομισιόν η επιβολή επιπλέον λιτότητας στη χώρα. “Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τέταρτο μνημόνιο” είπε ο Μπενουά Κερέ

Καθησυχαστικοί και αισιόδοξοι εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των δανειστών για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, ο Πιερ Μοσκοβισί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , αλλά και ο Μπενουά Κερέ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας . Ο μεν, πρώτος τόνισε πως στην Ελλάδα δεν θα επιβληθεί περισσότερη λιτότητα, ενώ ο δεύτερος απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει τέταρτο μνημόνιο .

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και να μπούμε σε συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους» δήλωσε ο Eπίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιέρ Μοσκοβισί, στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ .

Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχίσουν, γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να αλλάξουν τη δομή της οικονομίας

«Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχίσουν, γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να αλλάξουν τη δομή της οικονομίας, να την κάνουν πιο ανταγωνιστική, να την κάνουν πιο ελκυστική, πιο αξιόπιστη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!