Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 18 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 26 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μητσοτάκης: Με κυβέρνηση ΝΔ η Ελλάδα θα πάψει να είναι πρόβλημα για την Ευρώπη
[News247]: Μητσοτάκης: Με κυβέρνηση ΝΔ η Ελλάδα θα πάψει να είναι πρόβλημα για την Ευρώπη

[News247]: Μητσοτάκης: Με κυβέρνηση ΝΔ η Ελλάδα θα πάψει να είναι πρόβλημα για την Ευρώπη

Αναγκαία η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα για να μπει τέλος στη λιτότητα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην συνέλευση της ΚΟ του ΕΛΚ στο Στρασβούργο, κάνοντας λόγο για ευθύνες των πιστωτών που αποδέχτηκαν την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης από το ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμος να αναλάβει την πλήρη ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου το 2018, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέροντας στο δημόσιο λόγο του στο εξωτερικό το αίτημά του για πολιτική αλλαγή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνέλευση της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στο Στρασβούργο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε διάκριση ανάμεσα στη λιτότητα και τις μεταρρυθμίσεις και επέρριψε ευθύνες στους πιστωτές ότι αποδέχτηκαν, όπως είπε, την υπερφορόληση της μεσαίας τάξης από το ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «παρατράβηξε η λιτότητα» στην Ελλάδα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια συνειδητή επιλογή να υπερφορολογήσει τη μεσαία τάξη της Ελλάδας και να προσθέσει ένα αχρείαστο βάρος στην πραγματική οικονομία προκειμένου να αφήσει άθικτο το Δημόσιο τομέα. Αυτή ήταν μια καταστροφική επιλογή, που δέχθηκαν δυστυχώς και οι πιστωτές μας, χωρίς να λάβουν υπόψη τον αντίκτυπο που θα είχε αυτή στην πραγματική οικονομία, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην κοινωνική συνοχή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!