Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μητσοτάκης: Υπό διωγμό η επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα
[News247]: Μητσοτάκης: Υπό διωγμό η επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα

[News247]: Μητσοτάκης: Υπό διωγμό η επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε χαιρετισμό στα «Growth Awards» και τόνισε “ καμία επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον υπερφορολόγησης, υπερβολικών ασφαλιστικών επιβαρύνσεων και γραφειοκρατίας”

Την πεποίθησή του ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα έρθει μέσα από υγιείς επιχειρήσεις και ιδιωτικές επενδύσεις, εξέφρασε στο χαιρετισμό του στα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο να επενδύσει στο μέλλον του τόπου.

«Η χώρα μας περιμένει πολλά από τον επιχειρηματικό κόσμο», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Περιμένει να επενδύσετε στο μέλλον του τόπου μας. Να βάλετε τα κεφάλαια που διαθέτετε, εντός κι εκτός Ελλάδος, να δουλέψουν προς όφελος και δικό σας, αλλά και της χώρας. Να είστε οι πρώτοι που θα αδράξετε τις νέες ευκαιρίες που προσφέρουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας. Και οι πρώτοι που θα δώσετε ώθηση στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης … Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Που θα αντανακλάται στη σχέση της επιχείρησης με τους εργαζομένους της. Και που θα προεκτείνεται στην δοκιμαζόμενη κοινωνία, αλλά και στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος που συχνά έρχεται σε δεύτερη μοίρα … Υπό προϋποθέσεις, η ανηφόρα μπορεί να τελειώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!