Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μητσοτάκης σε ερώτηση του News 24/7: Βελτίωση μισθών, μόνο με αποκλιμάκωση της ανεργίας
[News247]: Μητσοτάκης σε ερώτηση του News 24/7: Βελτίωση μισθών, μόνο με αποκλιμάκωση της ανεργίας

[News247]: Μητσοτάκης σε ερώτηση του News 24/7: Βελτίωση μισθών, μόνο με αποκλιμάκωση της ανεργίας

Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, στην ερώτηση ποια είναι η θέση της ΝΔ για το ύψος που πρέπει να έχουν οι μισθοί, για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς ένας άνθρωπος και πώς προσδοκά, ότι θα έχουμε μεγαλύτερους μισθούς από τα 360 ευρώ με την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων που εξήγγειλε το Σάββατο

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη

“Ο κατώτατος μισθός πρέπει να καθορίζεται μέσα από ελεύθερες διαπραγματεύσεις. Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι τόσο ο κατώτατος μισθός. Είναι ότι υπάρχει πολύ γρήγορη μετακίνηση στην μερική απασχόληση. Αυτή είναι μία τάση που δεν είναι μόνο ελληνική. Απλά επιταχύνθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα η βελτίωση των μισθών μπορεί να προκύψει μόνο από τη γρήγορη αποκλιμάκωση ανεργίας. Δεν ήμουν εγώ αυτός που μίλησε για κατώτατο μισθό 750 ευρώ”, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από την 82η ΔΕΘ , απαντώντας στην ερώτηση του Θοδωρή Λαπαναΐτη για το News 24/7 και το Ραδιόφωνο 24/7, σημειώνοντας ότι πρόθεσή του δεν είναι να λαϊκίσει, αλλά να περιγράψει έναν ρεαλιστικό δρόμο εξόδου από την κρίση.

Η ερώτηση για το News24/7 και το Ραδιόφωνο 24/7:

Τις τελευταίες μέρες έχει καθιερώσει τον όρο γενιά των 360 ευρώ αναφερόμενη στους μισθούς και καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη αυτής της εξέλιξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!