Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μητσοτάκης: Αβέβαιη η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης
[News247]: Μητσοτάκης: Αβέβαιη η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης

[News247]: Μητσοτάκης: Αβέβαιη η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης

Από το συνέδριο της ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία του για νέα μέτρα λογω της καθυστέρησης. Κατηγόρησε το Σκουρλέτη για το ναυάγιο της πώλησης του ΔΕΣΦΑ. Η ΝΔ διαφωνεί με την αλλαγή εκλογικού συστήματος στην αυτοδιοίκηση

«Η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης του Προγράμματος είναι αβέβαιη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , μιλώντας σήμερα στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ ). 

«Εκφράζω τη βαθιά ανησυχία μου γιατί έχει αποδειχθεί, μέχρι σήμερα, ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα  σε νέα επώδυνα μέτρα.  14 μήνες διήρκεσε η πρώτη αξιολόγηση και μας προέκυψαν τελικά πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ο δημοσιονομικός “κόφτης” και το υπερταμείο. Και κάθε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας και θα καθυστερήσει και άλλο την απαραίτητη ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αυτή, αντί να προσελκύει, διώχνει επενδυτές και έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του ΔΕΣΦΑ. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Ανεξάρτητα από το αν ο κ.Τσίπρας είναι στην Κούβα, στη Νικαράγουα ή στην Αθήνα, είναι σταθερά απών από την προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία για να βγούμε από την κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!