Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ο άρχοντας των πλαστικών (και όχι μόνο)
[News247]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ο άρχοντας των πλαστικών (και όχι μόνο)

[News247]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ο άρχοντας των πλαστικών (και όχι μόνο)

Η πρώτη ελληνική επένδυση στην Κίνα φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η ιστορία του επιχειρηματία που έγινε γνωστός για λάθους λόγους

Έξι μήνες και δύο ημέρες μετά ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο 53χρόνος επιχειρηματίας από την Κρήτη είναι ξανά ελεύθερος μετά από το αίσιο τέλος της απαγωγής του . Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν επάνω στο αστυνομικό σκέλος της υπόθεσης όμως αξίζει ένας προβολέας να φωτίσει και την επιχειρηματική δράση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Από νεαρή ηλικία μπήκε στην “Πλαστικά Κρήτης” μία μικρή ΕΠΕ που δημιούργησε το 1970, στον νομό Ηρακλείου ο πατέρας του Γιάννης , γνωστότερος και αυτός για την ενασχόληση του με την Παγκρήτια Τράπεζα. Η “Πλαστικά Κρήτης” καταπιάστηκε τα επόμενα χρόνια στο να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα – λύσεις στα θερμοκήπια που φύτρωναν τότε σαν μανιτάρια στο νότιο τμήμα όλου του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1983 θα ξεκινήσει πρώτη στον κόσμο, την παραγωγή φύλλων κάλυψης θερμοκηπίων τριών στρώσεων, τεχνική για την οποία διαθέτει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα.

Στο τέλος της δεκαετίας του ’80 θα δημιουργήσει το σύγχρονο εργοστάσιο της στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου ενώ το 1992 θα ξεκινήσει πρώτη στην Ελλάδα την παραγωγή των γεωμεμβρανών για την στεγανοποίηση λιμνοδεξαμενών, χωματερών και άλλων τεχνικών έργων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!