Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News247]: Μιχάλης Καρλούτσος: Όποιος και αν νικήσει, θα είναι κοντά στον Ελληνισμό
[News247]: Μιχάλης Καρλούτσος: Όποιος και αν νικήσει, θα είναι κοντά στον Ελληνισμό

[News247]: Μιχάλης Καρλούτσος: Όποιος και αν νικήσει, θα είναι κοντά στον Ελληνισμό

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τι λέει για τις αμερικανικές εκλογές ο Μιχάλης Καρλούτσος, σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης, επικεφαλής της MAK Consulting και μέλος στο ΔΣ του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής στην Αθήνα

Αποστολή στη Ν. Υόρκη: Δέσποινα Συριοπούλου

«Κανείς ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να γίνει» εκτιμά ο Μιχάλης Καρλούτσος, σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης, επικεφαλής της MAK Consulting, εταιρίας συμβούλων που εξειδικεύεται στη διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη, τις δημόσιες σχέσεις και τις κυβερνητικές υποθέσεις. Παράλληλα, είναι μέλος στο ΔΣ του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής στην Αθήνα.

Ο Μιχάλης Καρλούτσος, γιος του π. Αλέξανδρου Καρλούτσου, του ισχυρού άνδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, του συνδέσμου μεταξύ Λευκού Οίκου και ελληνοΑμερικανικής κοινότητας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΜΑΚ Consulting, εργάστηκε για περισσότερα από δέκα χρόνια σε πολιτικές εκστρατείες των ΗΠΑ, αρχής γενομένης από την προσπάθεια του Γερουσιαστή Paul Tsongas, -τον οποίο θεωρεί μέντορά του-, για το Λευκό Οίκο το 1992.  Το 2001, μετά τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, o Μιχάλης Καρλούτσος εργάστηκε ως Σύνδεσμος μεταξύ της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Γραφείου Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Υόρκης, για την ανάκτηση των λειψάνων που φυλάσσονταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!