Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Μετά τον Τσόρι, διάρρηξη και στο σπίτι του Ιμπάρμπο
[News247]: Μετά τον Τσόρι, διάρρηξη και στο σπίτι του Ιμπάρμπο

[News247]: Μετά τον Τσόρι, διάρρηξη και στο σπίτι του Ιμπάρμπο

Νέα διάρρηξη σε βάρος ποδοσφαιριστή στη Βούλα. Αυτή τη φορά θύμα ο Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού. Το περιστατικό έγινε μόλις ένα 24ωρο μετά τη διάρρηξη σε βάρος του π Ντομίνγκες στην ίδια περιοχή

Νέα διάρρηξη σημειώθηκε σε βάρος ποδοσφαιριστή πάλι και μάλιστα στην ίδια περιοχή με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντομίνγκες . Αυτή την φορά στόχος διαρρηκτών έγινε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού στα Πηγαδάκια Βούλας.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί από την οικιακή βοηθό του ποδοσφαιριστή ο οποίος έλειπε από το σπίτι του.

Η οικιακή βοηθός βρήκε το σπίτι άνω-κάτω και κάλεσε την Άμεση Δράση και εν συνεχεία μετέβησαν στο σημείο άντρες της Ασφάλεια Ν/Α Αττικής, όπου ανακάλυψαν πως έλειπε το χρηματοκιβώτιο του ποδοσφαιριστή στο εσωτερικό του οποίου είχε μεγάλο αλλά άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα κλπ.

Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην περίπτωση του Ντομίνγκες, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης παρά μία ανοιχτή μπαλκονόπορτα η οποία ενδεχομένως ήταν ανασφάλιστη…

Όπως έχουν τα πράγματα, μάλλον παύει να είναι τυχαία η περίπτωση Ντομίνγκες ασχέτως αν έκανε λάθος και άφησε ανασφάλιστο παράθυρο όπως και ο Ιμπάρμπο και μάλλον κάποιοι έχουν αποκτήσει άριστη γνώστη για τα σπίτια και τις διευθύνσεις ποδοσφαιριστών και διασήμων στα Νότια Προάστια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!