Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μαξίμου καλεί ΝΔ να αλλάξει στάση για το ΕΣΡ
[News247]: Μαξίμου καλεί ΝΔ να αλλάξει στάση για το ΕΣΡ

[News247]: Μαξίμου καλεί ΝΔ να αλλάξει στάση για το ΕΣΡ

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, με την τακτική αυτή, η ΝΔ καταργεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ ο ισχυρισμός ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός προκαταλαμβάνει την επικείμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Απάντηση στην “εκβιαστική”, όπως αναφέρει, στάση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα συναινέσει στη συγκρότηση ΕΣΡ αν δεν αποσυρθεί ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες, δίνει το Μαξίμου, σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει, με την τακτική αυτή, η αξιωματική αντιπολίτευση καταργεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ ο ισχυρισμός ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός προκαταλαμβάνει την επικείμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη θα συγκληθεί εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων, στα πλαίσια της νέας προσπάθειας του προέδρου της Βουλής για να συγκροτηθεί το ΕΣΡ. Η νέα αυτή προσπάθεια δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι για να συναινέσει θα πρέπει να αποσυρθεί ο νόμος Παππά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία έχει ακόμα χρόνο να σταματήσει τον ολισθηρό και επικίνδυνο αντιθεσμικό της κατήφορο

Είτε δια του γραφείου τύπου της, είτε με δηλώσεις των στελεχών της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Νέα Δημοκρατία διακηρύσσει ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην συγκρότηση Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, αν δεν αποσυρθεί ο νόμος 4339/2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!