Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Μαρτίνης: ‘Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών του Ντινάν’
[News247]: Μαρτίνης: ‘Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών του Ντινάν’

[News247]: Μαρτίνης: ‘Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών του Ντινάν’

Διαβιβάστηκε στην Εξεταστική το CD με τα 17.000 πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν δωρεάν αλλά δεν εξετάζεται γιατί περιέχει “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”. “Εξαφανίστηκε” η ατζέντα της ιδιαιτέρας του κ. Μαρτίνη

Έκκληση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντινάν να ζητήσει από τις αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σειράς προσώπων τα οποία εμπλέκονται όπως καταγγέλλει στην υπόθεση απεύθυνε ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης.

Ο κ. Μαρτίνης στη σημερινή τρίτη κατά σειρά κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί διορισμένων πρώην στελεχών της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου, μάνατζερ καθώς και διευθυντών των αρμόδιων ΔΟΥ.

Συγκεκριμένα ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των κ. Λιαρόπουλου, Καϋμενάκη, Αυγερινού, Χαραμή, Κάμπη, Κοντογιαννόπουλου, Στριγκάρη, Κολλαϊτη, Γιαννίκου, Πανταζόπουλου καθώς και της κυρίας Μπερετάνου. Ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί αναλυτικά στην ιδιότητα ή τη δραστηριότητα του καθενός.

Ο κ. Μαρτίνης άσκησε σκληρή κριτική κατά του πρώην στελέχους του Ντινάν κ. Λιαρόπουλου τον οποίο συνδέει με τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι ο κ. Λιαρόπουλος ασκούσε πιέσεις για να απομακρυνθεί ο κ. Μαρτίνης από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!