Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News247]: Τα Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα. Ποιο ξενοδοχείο θα πάρει το όνομα τους
[News247]: Τα Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα. Ποιο ξενοδοχείο θα πάρει το όνομα τους

[News247]: Τα Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα. Ποιο ξενοδοχείο θα πάρει το όνομα τους

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια “αυτοεξορίας” η Marriott International επιστέφει στην Αθήνα. Πάλι στην λεωφόρο Συγγρού αλλά σε νέο σημείο

Τέλη του 2013 η Marriott κατέβαζε ταμπέλες από το Athens Ledra δίνοντας όμως υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Δεν πέρασαν ούτε τρια χρόνια και ξενοδοχειακός κολοσσός αποκτά ξανά παρουσία στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Συγγρού όπου έχει ήδη πολυετή παρουσία αλλά αυτή την φορά πιο νότια καθώς το όνομα του θα ανεβεί στο ξενοδοχείο Μetropolitan του ομίλου Χανδρή.

Η νέα συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρή θα μπει σε εφαρμογή το 2018 καθώς θα προηγηθεί η προγραμματιζόμενη ανακαίνιση των 15 εκατομμυρίων δολαρίων στο ξενοδοχείο των 366 δωματίων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Marriott αναφέρει ότι υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan, υπογραμμίζει την επιθυμία της Marriott να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Ξενοδοχεία Χανδρή, τα οποία έχουν ισχυρή ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας και μοιράζονται το όραμά μας για καινοτομία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!