Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: H μάχη του χρέους και η επίσκεψη Ομπάμα
[News247]: H μάχη του χρέους και η επίσκεψη Ομπάμα

[News247]: H μάχη του χρέους και η επίσκεψη Ομπάμα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ: Η επίσκεψη Ομπάμα, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά η στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για το θέμα του χρέους είναι δεδομένη. Η εκτίμηση κορυφαίου Αμερικανού παράγοντα στο NEWS 247, σχετικά με τη χρησιμότητα αυτής της στήριξης

Αποστολή στη Ν. Υόρκη: Δέσποινα Συριοπούλου

“It is under discussion.  Not yet confirmed.  He has always wanted to go” (Είναι υπό συζήτηση. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Πάντα ήθελε να πάει (σ.σ. ο Πρόεδρος Ομπάμα): Αυτά απάντησε εγκυρότατη και αξιόπιστη πηγή που αποτελεί προνομιακό συνομιλητή με τον Λευκό Οίκο, και με τον εκάστοτε αμερικανό πρόεδρο τα τελευταία 25 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του Μπαράκ Ομπάμα στο ερώτημα του news247.gr για το αν ο Αμερικανός πρόεδρος πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα .

Την ίδια ώρα, διπλωματικές πηγές επίσης δεν μπορούν να μιλήσουν με βεβαιότητα για το αν τελικά θα ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθεί τον επόμενο μήνα στην Αθήνα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι σε εξέλιξη βρίσκονται έντονες διεργασίες, προκειμένου στο τέλος να υπάρξει θετική έκβαση στις ελληνικές προσπάθειες, ενώ καίριο και κεντρικό ρόλο διαδραματίζει η ελληνική πρεσβεία στην Washington, ευθυγραμμισμένη πλήρως με την επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!