Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Λεμπιδάκης: Ελεύθερος μετά από επέμβαση της αστυνομίας
[News247]: Λεμπιδάκης: Ελεύθερος μετά από επέμβαση της αστυνομίας

[News247]: Λεμπιδάκης: Ελεύθερος μετά από επέμβαση της αστυνομίας

Μετά από έξι μήνες έγινε έφοδος από την Αστυνομία και απελευθερώθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ελεύθερος ο 53χρονος επιχειρηματίας Μ. Λεμπιδάκης μετά από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση που έγινε μεταξύ 7.30 με 8 το πρωί, στην περιοχή που τον κρατούσαν επί έξι μήνες οι απαγωγείς του και συγκεκριμένα σε μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο πέμπτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρεθύμνου Χανίων, στο ρεύμα προς Χανιά.

Στο σημείο οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τους δύο δεσμώτες του Μ. Λεμπιδάκη ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες έξι συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή φτάνοντας συνολικά μέχρι τώρα τους οκτώ συλληφθέντες. Όλοι τους είναι ντόπιοι, ελληνικής καταγωγής.

Ο Μ. Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος και φοβερά αδυνατισμένος αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομική επιχείρηση παραμένει σε εξέλιξη.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν εκκλήσεις για την απελευθέρωση του επιχειρηματία από τοπικούς παράγοντες της Κρήτης αλλά και από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ειρηναίο, ενώ οι απαγωγείς είχαν ρίξει τις χρηματικές του αξιώσεις από τα ιλιγγιώδη και εντελώς ανύπαρκτα ποσά των 80 έως και 100 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσαν, στα 30 εκατομμύρια και τελευταία, στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!