Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News247]: Ο Λευτέρης Λαζάρου στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού
[News247]: Ο Λευτέρης Λαζάρου στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού

[News247]: Ο Λευτέρης Λαζάρου στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού

Στο συγκινητικό βίντεο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο δημοφιλής σεφ δεν μιλά για το φαγητό αλλά για την έλλειψή του σε έναν κόσμο όπου 20 εκατομμύρια παιδιά δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Μπορείς κι εσύ να σώσεις ένα παιδί με υποσιτισμό. Μάθε πώς

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Λευτέρης Λαζάρου, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού και μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπισή του. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10), ο δημοφιλής Έλληνας σεφ μάς συστήνει το διατροφικό σκεύασμα που χρησιμοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τη ζωή χιλιάδων υποσιτισμένων παιδιών.

 

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού. Με ένα απλό κλικ στο www.msfgifts.gr μπορούμε όλοι να χαρίσουμε θεραπευτική τροφή σε ένα παιδί που τη χρειάζεται για να ζήσει.

Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν 20 εκατομμύρια παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν στη ζωή εξαιτίας του υποσιτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!