Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: ‘Λευκός καπνός’ από τη Χαριλάου Τρικούπη: Συμφώνησαν στον διορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής
[News247]: ‘Λευκός καπνός’ από τη Χαριλάου Τρικούπη: Συμφώνησαν στον διορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

[News247]: ‘Λευκός καπνός’ από τη Χαριλάου Τρικούπη: Συμφώνησαν στον διορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

Στην απόφαση να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στον νέο φορέα, με διορισμό και όχι με ψηφοφορία, αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής

Αν και χρειάστηκε να φτάσουν κυριολεκτικά στο παρά ένα του Συνεδρίου, τελικά στο Κίνημα Αλλαγής τα κατάφεραν και συμφώνησαν στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε νωρίτερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, αποφάσισε ότι η Κεντρική Επιτροπή του θα οριστεί και τελικά δεν θα εκλεγεί. Όπως ανέφεραν συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, μετά από μια πολύωρη και έντονη συνεδρίαση, αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουν σε μια συνθετική και αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στο εγχείρημα, αναφέροντας ότι “Στέλνουμε ένα μήνυμα πίστης στο εγχείρημα. Πάνω από όλα μπαίνει η κοινή προσπάθεια και η σύνθεση απόψεων για το σήμερα και το άυριο της χώρας”.

Το πλήρες κείμενο της απόφασης:

“Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε για την προετοιμασία του Ιδρυτικού Συνεδρίου.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις όλων των μελών του, αποτέλεσε η ανάγκη για μια διαδικασία που θα έχει ως προτεραιότητα τις απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!