Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Λαφαζάνης: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος στο Νομισματοκοπείο ή τη Ρωσία
[News247]: Λαφαζάνης: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος στο Νομισματοκοπείο ή τη Ρωσία

[News247]: Λαφαζάνης: Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος στο Νομισματοκοπείο ή τη Ρωσία

Τι απαντά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Εφημερίδα των Συντακτών, που κάνει λόγο για εμπλοκή του στο ελληνικό αίτημα εκτύπωσης δραχμών, από τη Ρωσία

Για ανυπόστατο και υποβολιμαίο δημοσίευμα κάνει λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών , που τον εμπλέκει σαφέστατα με όσα πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στη διατύπωση ελληνικού αιτήματος στη Ρωσία, για κοπή δραχμών.

“Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα”, αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης και συνεχίζει:

“Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφατικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία. Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό”..

“Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!