Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Κυβέρνηση εναντίον ΝΔ: Πολιτική υποκρισία η ‘συμφωνία αλήθειας’
[News247]: Κυβέρνηση εναντίον ΝΔ: Πολιτική υποκρισία η ‘συμφωνία αλήθειας’

[News247]: Κυβέρνηση εναντίον ΝΔ: Πολιτική υποκρισία η ‘συμφωνία αλήθειας’

Τι απαντά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καλώντας την κυβέρνηση “αντί να εκδίδει υβριστικά σημειώματα κάθε μέρα, να κάνει καμία δουλειά”

“Αυτό που η ΝΔ ονομάζει «συμφωνία αλήθειας» δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας και πολιτικής απελπισίας”, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ δεν έχει δώσει απαντήσεις σε σειρά θεμάτων.

“Τις τελευταίες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει κληθεί να δώσει απατήσεις σε μια σειρά από θέματα – και φυσικά έχει σιωπήσει εκκωφαντικά. Μερικά από τα θέματα αυτά είναι: Η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, το οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά.  Η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της κας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του.  Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο”.

“Καμία απάντηση φυσικά δεν δόθηκε. Η «συμφωνία αλήθειας» την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιφέρει, δεν περιλαμβάνει απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα”, αναφέρουν, συνεχίζοντας:

“Η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες «μεταρρυθμίσεων», με τις οποίες ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!