Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Κικίλιας: Όχι σε οικουμενική
[News247]: Κικίλιας: Όχι σε οικουμενική

[News247]: Κικίλιας: Όχι σε οικουμενική

Από αυτή τη βουλή δε βγαίνει άλλη κυβέρνηση δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Στηλίτευσε τις δηλώσεις Ερντογάν καλώντας σε παρέμβαση από ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ. Κάλεσε τον Τσίπρα να παραιτηθεί αφού δεν μπορεί να κλείσει την αξιολογήση

Να κλείσει κάθε συζήτηση για σενάρια οικουμενικής ή άλλου είδους συναίνεσης με την κυβέρνηση θέλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή». Ο Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να κλείσει άμεσα την δεύτερη αξιολόγηση όπως επισταμένα αξιώνει και η ΝΔ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει οφείλει να παραιτηθεί. Ας μη ζητά συνενόχους. Από την παρούσα βουλή άλλη κυβέρνηση δεν μπορεί να σχηματιστεί».

Για τη μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς ο Βασίλης Κικίλιας επέρριψε αποκλειστικά στην κυβέρνηση την ευθύνη υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση με συμφωνία. Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «συνηθισμένη πρακτική της κυβέρνησης» να «παριστάνει ότι διαπραγματεύεται σκληρά» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου που οδηγεί σε νέα επώδυνα μέτρα.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα να προσυπογράψει η ΝΔ τέταρτο μνημόνιο, ή να ψηφίσει από κοινού με την κυβέρνηση νέα μέτρα, επαναλαμβάνοντας παράλληλα την άποψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κλείσει άμεσα η διαπραγμάτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!