Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Κεντροαριστερά: Τέλος τα διαδικαστικά, ώρα για πολιτική
[News247]: Κεντροαριστερά: Τέλος τα διαδικαστικά, ώρα για πολιτική

[News247]: Κεντροαριστερά: Τέλος τα διαδικαστικά, ώρα για πολιτική

Την πολιτική τους αντεπίθεση προγραμματίζουν οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, με τον καθένα να επιδιώκει να αναδείξει τις μικρές, αλλά ουσιαστικές διαφορές από τους υπόλοιπους, ώστε να βρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο

Έπειτα από εβδομάδες ατελείωτων συζητήσεων, διαβουλεύσεων και αντεγκλήσεων ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, την Παρασκευή το βράδυ επιτευχθεί μια καταρχήν συμφωνία για τα διαδικαστικά της εκλογικής αναμέτρησης, ανοίγοντας επί της ουσίας τον δρόμο για την πολιτική αντιπαράθεση.

Τα επιτελεία των εν δυνάμει αρχηγών της Δημοκρατικής Παράταξης σπατάλησαν πολύτιμο γι αυτούς χρόνο στα γραφειοκρατικά θέματα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την ουσία της διαδικασίας, δηλαδή την ανάδειξη των πολιτικών τους προτάσεων. Πλέον, στον χρονικό ορίζοντα που απομένει μέχρι τις κάλπες, αναζητούν τρόπο να καλύψουν το χαμένο έδαφος, έτσι ώστε να καταφέρουν να πείσουν τους ψηφοφόρους για την ουσία της υποψηφιότητας  τους.

Αν και όλοι ανήκουν λίγο, πολύ στην οικογένεια της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, αναζητούν εκείνες τις λεπτομέρειες που θα τους καταστήσουν την καλύτερη επιλογή για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

Η Φώφη Γεννηματά, με τον αέρα που της δίνει το γεγονός ότι είναι η πρόεδρος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, ποντάρει πολλά στις προτάσεις διακυβέρνησης που καταθέτει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!