Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News247]: Κατρούγκαλος σε Μητσοτάκη: Είστε η γενεσιουργός αιτία της διαπλοκής
[News247]: Κατρούγκαλος σε Μητσοτάκη: Είστε η γενεσιουργός αιτία της διαπλοκής

[News247]: Κατρούγκαλος σε Μητσοτάκη: Είστε η γενεσιουργός αιτία της διαπλοκής

«Δεν ρίξατε σε μας το γάντι αλλά πετάξατε λευκή πετσέτα στη διαπλοκή» είπε ο υπουργός Εργασίας. «Είστε ουρά των συμφερόντων» καταλόγισε στη ΝΔ ο Νίκος Παππάς

Σκληρή απάντηση στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη περί απόπειρας ηθικής εξόντωσης δικαστών του ΣτΕ έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, καταλογίζοντάς του ότι ουσιαστικά δεν μάχεται υπέρ του κράτους δικαίου αλλά υπέρ της διαπλοκής.

Έχετε θράσος χιλίων πιθήκων

«Εσείς είστε η γενεσιουργός αιτία της διαπλοκής. Υπονομεύσατε το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα» είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ο υπουργός Εργασίας καταλογίζοντάς του ότι δεν τον ενδιαφέρει η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αλλά η στήριξη των καναλιών. Επίσης, καυτηρίασε την πρότασή του υπέρ της απόσυρσης του νόμου Παππά λέγοντας: «δεν πετάξατε σε μας το γάντι αλλά ρίξατε λευκή πετσέτα στη διαπλοκή και στους μεγαλοεργολάβους». Ο κ. Κατρούγκαλος καταλόγισε παράλληλα στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν διάβασε καλά την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. «Η ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων φωτογραφίζει τα οικονομικά συμφέροντα και αυτούς που έφτιαξαν τη διαπλοκή στην Ελλάδα» τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS247

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!